top of page

Tilgængelig i

“Hvad siger et menneske” er en digital børnebog af Anders Ladegaard.

 

Igennem 5 kapitler følger man drengen Velo ud på en forunderlig rejse, hvor han stiller sig selv spørgsmålet: “Hvad siger et menneske?”.

 

I hvert kapitel bliver han lidt klogere på sit spørgsmål, når han møder han en ny figur, der svarer ham med sang og musik.

 

Bogen er håndtegnet i en enkel, poetisk stil. Fortællestemmen kan slås til og fra, så bogen også kan bruges til højtlæsning. De mindste kan gå på opdagelse i det nurlige univers, og for de lidt større kan bogen være en åbning til nye ord og samtaleemner.

 

Lad sangeren Michael Falchs indlevende stemme føre dig gennem historien, og lyt til den smukke musik med Peter Sommer, Randi Laubek og Bjørn Fjæstad.

 

“Hvad siger et menneske” fungerer på alle typer iPad og iPhone og kan downloades i App Store.

 

*

 

Hent pressemeddelelse her

*

"Hvad Siger Et Menneske?" er også tilgængelig som undervisningsforløb for 2. - 3. klasse. Forløbet er forfattet af Anne Bjørge og er udgivet af Alinea.

Find det her

 

 

 

Multikunstneren Anders Ladegaard har begået en lille digital perle med appen ”Hvad siger et menneske?” Appen præsterer i glimt noget usædvanligt, nemlig at få kombinationen af musik, animation og tekst til at gå op i en højere enhed i en litterær fortælling for børn.... 

Sarah Mygind, Jyllandsposten

 

Der følger kæmpe anbefalinger både fra mig og Mininørden til iPad-bogen “Hvad siger et menneske?”

Christiane Vejlø, Elektronista.dk

 

Stemningen er fortryllende. Den trækker tempoet ud af hverdagen og det generelle liv der er omkring vores børn, hvilket jeg virkelig elsker den for.

Marianne Friborg, Minverdeniverden.dk 

 

Det er en børnebog som i den grad eksperimenterer på tværs af medier.

P1 Eftermiddag

 

Hør P1 Eftermiddags indslag om bogen her

 

Hør Børnebogcasts indslag om bogen (11:50) her 

 

 

 

*

 

Uddrag fra bogen

*

 

"Hvad siger et menneske?" indeholder en række små animtionsfilm med musik. Her er to af dem.

*

 

PRIVATLIVSPOLITIK

 

App’en “Hvad Siger Et Menneske” gemmer ikke personlige data og oplysninger, og kan dermed heller ikke videregive disse. App’en kan ikke udveksle data med andre apps. 

App’en giver ikke mulighed for tilkøb. App’en benytter sig ikke af lokalitetstjenester. For mere information skriv til: info@andersladegaard.dk

ANDERS LADEGAARD
visual & auditive artist

bottom of page